Δευτέρα 28 Μαΐου 2007

Αφιέρωμα - e-steki.gr

Το όνομα αυτού ε-στέκι, άνθρωποι με αξίες, με σπιρτάδα και εξυπνάδα, οι δύο δημιουργοί του απίστευτοί, οι συντονιστές εξαιρετικοί και όλοι καλοπροαίρετοι, άλλα και όλοι εκείνοι που το απαρτίζουν είναι απλά Άνθρωποι, με συναισθήματα με πάντα ένα χέρι απλωμένο για να σηκώσει αυτόν που έπεσε, είναι καλό να υπάρχουν έστω και ηλεκτρονικοί φίλοι το θέμα είναι ποιοι είναι αυτοί.

Το Στέκι είναι η δική μου παρέα και πιστεύω να είμαι και δική τους, η χαλάρωση και η ηρεμία εκεί είναι υπέροχη, λέω την γνώμη μου λένε και οι άλλοι την δική τους μα πάντα με σεβασμό και αξιοπρέπεια. Ρατσισμός και ανισότητα δεν υπάρχει και αυτό είναι το σημείο που με γοητεύει, με κάνει να νοιώθω ίση με όλους και εκείνοι μαζί μου.

Το παραπάνω είναι ένα μικρό αφιέρωμα σε μια παρέα την οποία αγαπώ και σέβομαι, ελάτε στην παρέα μας και ζήστε αυτό που ζω και εγώ, λέω την γνώμη μου μα ποτέ δεν προσβάλω, απευθύνομαι στον άλλο χωρίς να τον νοιώθω κατώτερο, αυτό είναι το e-steki.gr γλυκιά παρέα, ήρεμη και χαλαρή.

Ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έστησαν απλά ένα φόρουμ άλλα δημιούργησαν κάτι που αξίζει πραγματικά μέσα στο χάος του δικτύου την αληθινή παρέα

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γλυκια μου, σε ευχαριστω.

Online τώρα στο blog της Mania...

who's online