Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Ο Έλληνας άντρας

Έλληνα άντρα διακρίνεσαι επιτυχώς στα παρακάτω 22 ριψοκίνδυνα αθλήματα:
1. Δεν βουτάς σε κάθε πλούσιο μπούστο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.
2. Προλαβαίνεις το κατέβασμα της μπάρας του προηγούμενου στα διόδια της Αττικής Οδού.
3. Πας στρατό και οι άδειές σου στον ελεύθερο κόσμο -αυτόν με τις γυναίκες- εξαρτώνται από κάποιον, συνήθως αντιπαθητικό.
4. Διατηρείς την ψυχραιμία σου όταν έχει περίοδο και την ενοχλεί ακόμα και ο ήχος του νυχοκόπτη.
5. Ακούς, αλλά δεν ακολουθείς, ακόμα και σήμερα, στα 30 σου, τις συμβουλές της μαμάς για το πώς να οδηγείς, πώς να τρως, ενίοτε και πώς να πηδάς.
6. Πλένεσαι, ξυρίζεσαι, στολίζεσαι, αρωματίζεσαι και την ακολουθείς στο γάμο της φίλης της, όπου σε τραβολογάνε διάφοροι θείοι Τάκηδες να χορέψεις ζεμπεκιά.
7. Κατουράς όρθιος ακόμα και όταν είσαι μεθυσμένος -αυτό δεν προϋποθέτει ότι ευστοχείς κιόλας.
8. Διανύεις 500 χιλιόμετρα για να καθίσεις στο τσιμέντο, να εξυπηρετηθείς σαν τρόφιμος ψυχιατρείου και να παρακολουθήσεις κάτι πιο βαρετό και από μαραθώνιο υπερήλικων χελωνών ακολουθώντας την ομάδα (μία είναι η ομάδα).
9. Εσύ είσαι αυτός που πρέπει να εξηγήσεις στο πιτσιρίκι ότι ο πελαργός είναι απατεώνας και ότι τα παιδιά προκύπτουν μετά από προσμείξεις σωματικών υγρών.
10. Σε κάθε μετακόμιση, καναπές, ψυγείο, χαλιά, και λοιπά βαριά αντικείμενα, στην πλάτη σου φορτώνονται. Εκείνη κουβαλάει το τσιμπιδάκι για τα φρύδια.
11. Κοιτάς στα μάτια και λες "ναι" στο διευθυντή σου σε στιγμές που θα τον ήθελες κρύο, χλωμό, με κλειστά μάτια, τρία μέτρα κάτω από τη γη.
12. Παίρνεις τηλέφωνο σε τηλεοπτικό κανάλι για να διαμαρτυρηθείς για την ποιότητα του προγράμματος και σε βάζουν στην αναμονή 30΄ με μουσική μεξικάνικης σειράς.
13. Μετά από δυο μπουκάλια τζιν, ύπνο στο αυτοκίνητο και ατελείωτη κίνηση, φτάνεις στη δουλειά και μπαίνεις σε meeting στο οποίο πρωταγωνιστείς (θετικά).
14. Ανέχεσαι την προκλητική αδιαφορία υπαλλήλων σε πολυκαταστήματα-λαβυρίνθους.
15. Ψηφίζεις. Πληρώνεις φόρους. Και δεν γίνεσαι serial killer, που δεν πληρώνουν και δεν ψηφίζουν οι υπόλοιποι.
16. Δεν πλακώνεσαι με τον τύπο που πήρε τα τελευταία nachos από το ράφι του σούπερ μάρκετ.
17. Ούτε με τη γιαγιά που ζητάει τη θέση σου στην ουρά της τράπεζας.
18. Κάθε μήνα πληρώνεις λογαριασμούς, που σχεδόν ξεπερνούν το μισθό σου.
19. Έχεις πληρώσει εσύ σε όλα τα πρώτα (και τα δεύτερα και τα τρίτα) ραντεβού.
20. Ακόμα και αν εσύ έχεις βγάλει δημοτικό κι εκείνη έχει ντοκτορά, είσαι υποχρεωμένος να κάνεις τρεις δουλειές για να βγάζεις περισσότερα από εκείνη.
21. Για να φανείς άντρας πρέπει να πλακωθείς με κάποιον που πειράζει την γκόμενά σου. Ακόμα και αν ο κάποιος είναι ο Σακίλ Ο΄Νιλ.
22. Μαγειρεύεις και σιδερώνεις παρέα με μία γρήγορη Σλοβάκα, που παίρνει 5 ευρώ την ώρα και σε αφήνει να κοιτάς τον κώλο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Online τώρα στο blog της Mania...

who's online